Okulumuz TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Arası Proje Yarışması İstanbul Avrupa Bölge Finaline 2 Proje ile Katılma Hakkı Elde Etti.

09.04.2024 124

Okulumuz TÜBİTAK 2204-B Ortaokul öğrencileri arası proje yarışması İstanbul Avrupa Bölge finaline 2 proje ile katılma hakkı elde etmiştir.

Proje Adı: “Okul Kültürü Olarak Akran Nezaketi”

Öğrenciler: Ecesu Hüsam - İrem Şimşek

Danışman: Narin Evren

Proje Adı: Tetrayon İçin Yeni Bir Notasyon “PTG”

Öğrenci: Mehmet Kaan Erarslan

Danışman: Esra Erarslan

Emeği geçen öğretmenlerimiz Narin Evren, Esra Ersarslan ve öğrencilerimiz Ecesu Hüsam, İrem Şimşek ile Mehmet Kaan Erarslan’a teşekkür eder, bölge finallerinde başarılar dileriz.